Batiste dry shampoo.

Dry shampoo 69:50 kr - Lindex
När mitt förra torr shampoo tog slut tänkte jag att jag skulle pröva något nytt. Denna gång tog jag ett från märket Batiste. Jag har hört att dom ska vara bra så jag körde på ett sånt. Ett plus är även att det luktar gott! Har dock inte använt det ännu, men ska göra det någon dag fram över. 
| | Kommentera |

cookies and cream.

Kvällen spenderades mest på max med härliga tjejer och prat. Smakade en av dom nya lyxshake cookies and cream, det fick tummen upp av mig men jordgubb är fortfarande på topp. Det blev en sväng på stan och jag fick med mig en sak, visar imorgon. Nu springer Sweet omkring och försöker äta det mesta som kommer i hennes väg, ska ge henne lite gurka sedan får hon ta och gå in i buren. Jag ska ta och bege mig mot sängen och sova är så trött så vet inte om jag tar mig upp imorgon. Allt för mig godnatt!
Allmänt | | Kommentera |

Mormor

Nu har det gått några veckor sedan min mormor gick bort. Det känns konstigt att hon inte är kvar här med mig.
När hon fick beskedet skyndade jag mig hem, hon satt i soffhörnet som vanligt med nu var hon inte lika glad som hon brukade vara, inte så konstigt. Jag kramade om henne och tårarna bara forsade ut. Hon lovade mig att allt skulle bli bra, hon skulle klara det här! Jag peppade henne och sa mormor jag älskar dig och du kommer klara av det här! Hon sa att hon har klarat av mycket i sitt liv och att hon skulle bli frisk och hänga med i många år till. En sak som hon gjorde klar redan då var att om hon fick leva då skulle hon aldrig mer banta, hon skulle äta vad hon kände för.
Jag saknar henne så mycket att det gör ont i mig. Min mormor som var som min mamma och alltid fanns för mig. Man saknar att höra hennes röst, att känna hennes lukt, få hennes kramar och bara se henne. Just att hon inte sitter där i soffan när man kommer hem och ropar glatt är de du Natalie?!
Allt gick så fort jag trodde att hon skulle klara det, att hon var stark nog, med det tog för lång tid och hela hennes mage var full med tumörer.
När jag var hos hennes sista gången var hon inte klar nog att prata, inte att hålla min hand som hon brukade göra eller krama om mig när jag skulle gå. Jag kramade henne och viskade i hennes öra att jag älskar henne. 
Det var den sista gången jag fick se henne, höra henne andas och hålla om hennes hand. När jag skulle sova den kvällen ringde mamma och sa att nu är mormor borta, hon finns inte mer.
Det gjorde så ont att få höra dom orden, att min mormor inte finns mer! Jag kommer alltid minns min mormor som den hon var och jag vet att hon har det bra vars hon är nu. Min fina mormor ♥
Allmänt | | En kommentar |
Upp